Το Mare West είναι ανοιχτό και σας υποδέχεται για καλοκαιρινές βόλτες και αγορές!

Με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.
Με μεγάλες ανοιχτές εξωτερικές εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την τήρηση αποστάσεων.
Με ανοιχτό και το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής.
Καταστήματα Ανοιχτά και την Κυριακή 23 Μαΐου 11:00 – 19:00


Γέλια και χαμόγελα γεμίζουν και πάλι το Mare West που υποδέχεται τους επισκέπτες τους στις ανοιχτές εγκαταστάσεις του τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Πάνω στην ώρα για καλοκαιρινή ανανέωση οι μεγάλοι κάνουν τις αγορές και τη βόλτα τους και οι μικρότεροι παίρνουν πατίνια και ποδήλατα και διασκεδάζουν στο Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής.
Αναλυτικότερα, όλα τα καταστήματα του Mare West είναι ανοιχτά για το κοινό, τηρώντας τις αναλογίες του αριθμού ατόμων στο εσωτερικό τους όπως αυτές ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και πάλι τον καφέ τους στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα. Επίσης ανοιχτό είναι και το αγαπημένο Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους μία ακόμα αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση.
Τα καταστήματα του Mare West, με εξαίρεση το Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, θα λειτουργήσουν και την Κυριακή 23 Μαΐου με ωράριο 11:00 – 19:00.
Επιπλέον από την Δευτέρα 17 Μαΐου το Mini Bus θα ξεκινήσει και πάλι τα δρομολόγια του.
Τέλος, η παιδική χαρά και ο παιδότοπος Volta Fun Town θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
Με άνετες εξωτερικές εγκαταστάσεις, τα αγαπημένα σας brands, την καλύτερη θέα στον Κορινθιακό και πλήρη τήρηση όλων των μέτρων, το Mare West είναι η καλύτερη επιλογή για βόλτες και αγορές με απόλυτη ασφάλεια.

Το Mare West είναι και πάλι ανοιχτό!

Manage Cookie Preferences