Φέτος στις διακοπές, διασκεδάζουμε στο Mare West

*Το πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεκινάει με θερινό σινεμά το Σάββατο 10 Ιουλίου & συνεχίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο μέχρι και τις 14 Αυγούστου με ένα φανταστικό σύνολο δράσεων για μικρούς και μεγάλους*

* ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ με αγαπημένες ταινίες για παιδιά
* Βραδιά αστρονομίας «τα 7 θαύματα του Σύμπαντος»
* Απογεύματα με παραμύθια & δράσεις για το περιβάλλον για τους μικρούς φίλους του Mare West
* Ξέγνοιαστη διασκέδαση για όλους με πλήρη τήρηση των μέτρων ασφαλείας σε όλους τους χώρους του εμπορικού πάρκου.
* Η βόλτα συμπληρώνεται με μοναδικές εκπτώσεις στα αγαπημένα σας brand μέχρι και τις 31 Αυγούστου!


Μαζί με τις διακοπές ξεκινά και το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του εμπορικού πάρκου Mare West, με δράσεις για κάθε ηλικία στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του Πάρκου Δραστηριοτήτων και Αναψυχής. Ξεκινώντας από το Σάββατο 10 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις 14 Αυγούστου, το Mare West γίνεται για μία ακόμα φορά σημείο συνάντησης, για την πιο ασφαλή και ξέγνοιαστη διασκέδαση του καλοκαιριού.
Η αγαπημένη συνήθεια του θερινού σινεμά με φανταστικές παιδικές ταινίες γεμίζει τα Σαββατόβραδα των μικρών φίλων του Mare West από τις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Αυγούστου, ενώ από την Παρασκευή 16 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 13 Αυγούστου όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει μοναδικές δράσεις όπως βραδιά αστρονομίας, ανάγνωση παραμυθιών και δημιουργικό παιχνίδι για την προστασία του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, για όσους θέλουν και καλοκαιρινή ανανέωση, οι εκπτώσεις στα αγαπημένα brand συνεχίζονται μέχρι και 31 Αυγούστου.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ: κάθε Σάββατο από τις 10 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου στις 20:30.

Το καθιερωμένο ραντεβού για θερινό σινεμά επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι από το Σάββατο 10 Ιουλίου και κάθε Σάββατο μέχρι και τις 14 Αυγούστου, στο θέατρο του Πάρκου Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West. Οι προβολές ξεκινούν στις 20:30 και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών παίρνουν τη σκυτάλη για να τους διασκεδάσουν και να τους ταξιδέψουν σε μαγευτικές περιπέτειες.


* 10/07 Ο Μικροπόδαρος
* 17/07 Ζουμπαίος και Ιουλιέτα
* 24/07 Μαλλιά κουβάρια
* 31/07 Ο Φερδινάνδος
* 07/08 Φύγαμε
* 14/08 Oι πελαργοί


Οι προβολές και φέτος θα γίνουν στο ειδικά χωροθετημένο σημείο του Πάρκου Δραστηριοτήτων & Αναψυχής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής αλλά και συγκεκριμένο αριθμό ατόμων με ελεγχόμενη είσοδο. Συγκεκριμένα, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας για την είσοδο 100 ατόμων, οπότε και προτείνεται η προσέλευση νωρίτερα για την διασφάλιση θέσης.
Επιπλέον η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο του θερινού σινεμά.Βραδιά αστρονομίας «τα 7 θαύματα του Σύμπαντος» την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 21.30.

Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στα μυστήρια και τα θαύματα του σύμπαντος μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση κάτω από τα αστέρια. Η ομάδα, θα αναφερθεί σε όλα εκείνα τα θεαματικά, ανεξήγητα φαινόμενα του Σύμπαντος που προκαλούν το θαυμασμό και το δέος μας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.30, σε ειδικά χωροθετημένο σημείο του Πάρκου Δραστηριοτήτων & Αναψυχής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής αλλά και συγκεκριμένο αριθμό ατόμων με ελεγχόμενη είσοδο και είσοδο με σειρά προτεραιότητας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο της εκδήλωσης.Απογεύματα με παραμύθια & δράσεις για το περιβάλλον για τους μικρούς φίλους του Mare West, από την Παρασκευή 23 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή μέχρι τις 13 ΑυγούστουΑπό την Παρασκευή 23 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 13 Αυγούστου, το Mare West υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στους χώρους του Πάρκου Δραστηριοτήτων & Αναψυχής, για την πιο δημιουργική διασκέδαση. Την Παρασκευή 23 Ιουλίου και 6 Αυγούστου στις 19:30, ο μαγευτικός κόσμος των παραμυθιών ζωντανεύει μέσα από δημιουργική ανάγνωση αγαπημένων ιστοριών. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου και 13 Αυγούστου στις 18:00, τα παιδιά ευαισθητοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος, μαθαίνοντας για την αναδάσωση κ τη μεταφύτευση, για την αξία και τη χρησιμότητα του πρασίνου στον πλανήτη, καθώς κ για το χρόνο ανάπτυξης του πρασίνου όταν αντικατασταθεί, ενώ δοκιμάζουν τη δεξιοτεχνία τους στην κηπουρική.
Σε όλες τις δράσεις, η χρήση μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική. Φέτος το καλοκαίρι, η πιο ασφαλής και ξέγνοιαστη βόλτα, για εκπτωτικές αγορές, παιχνίδι και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους γίνεται με ασφάλεια στο Mare West. Απολαύστε το δωρεάν πρόγραμμα εκδηλώσεων, κάντε τη βόλτα σας στους άνετους ανοιχτούς χώρους και συνδυάστε τη με το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού, με θέα τον Κορινθιακό!

Φέτος στις διακοπές, διασκεδάζουμε στο Mare West

Manage Cookie Preferences