Πάρκο Δραστηριοτήτων

Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής στο MARE WEST

Skate park, pump track, τοίχος αναρρίχησης, υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομος, σε μια έκταση συνολικά 7 στρεμμάτων.

Tο Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του MARE WEST λειτουργεί ως ένας ανοιχτός χώρος δωρεάν ψυχαγωγίας και διασκέδασης αλλά και ως ένας πόλος συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο γενικός σχεδιασμός του πάρκου εμπνέεται από τους πέντε κύκλους του σήματος των Ολυμπιακών αγώνων. Βασικό άξονα του σχεδιασμού, αποτέλεσε η ανάγκη ενσωμάτωσης κάθε ηλικιακής ομάδας, ώστε να αποτελεί ένα χώρο προσβάσιμο και λειτουργικό για κάθε επισκέπτη.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν μεταξύ άλλων να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε δύο από τα πέντε νέα Ολυμπιακά αθλήματα, το σκέιτμπορντ και την αναρρίχηση. Οι κύκλοι του νέου πάρκου περιλαμβάνουν:

Skate park

500 τ.μ., για όσους αγαπούν το skateboard, τα inline skates…see more

500 τ.μ., για όσους αγαπούν το skateboard, τα inline skates και το ΒΜΧ
Το Skate Park του Πάρκου Δραστηριοτήτων και Αναψυχής σχεδιάστηκε από τη Raw.workshop & Park Design και έχει όλα όσα ονειρεύεται ο skater & roller κάθε επιπέδου. Σε έκταση 500 τ.μ. παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό flat επιφάνειας και τεχνητών αλμάτων για ατελείωτη διασκέδαση.
Η χρήση του Skate Park επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 8 ετών ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση του απαραίτητου προστατευτικού εξοπλισμού.
Δείτε ΕΔΩ τον κανονισμό λειτουργίας του Skate Park.

Pump Track

700 τ.μ., μια πίστα με στροφές, ευθείες, στροφές…see more

700 τ.μ., μια πίστα με στροφές, ευθείες, στροφές σε ανασηκωμένο έδαφος, κυματοειδή εμπόδια για μικρά άλματα, για τους λάτρεις της ποδηλασίας.
Το πρωτοποριακό Pump Track του Πάρκου Δραστηριοτήτων και Αναψυχής σχεδιάστηκε από τη Raw.workshop & Park Design. Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του ποδηλάτου. Σε μία ειδικά σχεδιασμένη έκταση 700 τ.μ. προσκαλεί τον ποδηλάτη να κατακτήσει μία πίστα γεμάτη ευθείες, στροφές, στροφές σε ανασηκωμένο έδαφος και τεχνητά κυματοειδή εμπόδια για μικρά άλματα.

Η χρήση του Pump Track επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 12 ετών ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση του απαραίτητου προστατευτικού εξοπλισμού.
Δείτε ΕΔΩ τον κανονισμό λειτουργίας του Pump Track.

Τοίχο Αναρρίχησης

350 τ.μ. για παιδιά από 6 ετώνsee more

350 τ.μ. για παιδιά από 6 ετών
Ένας ειδικά κατασκευασμένος Τοίχος Αναρρίχησης για παιδιά από 6 ετών και πάνω, συστήνει τους νεαρούς φίλους του MARE WEST στο απαιτητικό αυτό άθλημα.
Η κατασκευή του Τοίχου Αναρρίχησης έχει γίνει από την Aligiannis climbing walls, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.
Δείτε ΕΔΩ τον κανονισμό λειτουργίας του Τοίχου Αναρρίχησης.

Yπαίθριο χώρο

300 τ.μ. για την φιλοξενία εκδηλώσεων, θερινού σινεμά…see more

300 τ.μ. για την φιλοξενία εκδηλώσεων, θερινού σινεμά, παραστάσεων και χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης 500 τ.μ. με πέργκολα, τραπέζια και πάγκους πικ-νικ.
Οι Δραστηριότητες του Πάρκου συμπληρώνονται από έναν αναβαθμισμένο σκιασμένο υπαίθριο χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης 500 τ.μ. με τραπέζια και πάγκους πιν–νικ όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να συναντηθούν και να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις. Ταυτόχρονα, το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής του MARE WEST διαθέτει και έναν υπαίθριο χώρο 300 τ.μ. για την φιλοξενία εκδηλώσεων, θερινού σινεμά, παραστάσεων κ.τ.λ.

Τέλος, οι πέντε κύκλοι περικλείονται από ποδηλατόδρομο 250 μ. για άνετες βόλτες με ποδήλατο σε επίπεδο αντιολισθητικό έδαφος.

Το πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του MARE WEST λειτουργεί Δευτέρα – Κυριακή: 10.00 – 22.00 με δωρεάν είσοδο. Για την δική σας ασφάλεια, σας θυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους και του κατάλληλου προστατευτικού εξοπλισμού στις πίστες Skateboard & Pump Track, ενώ παρακαλείστε να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσης των εγκαταστάσεων που αναγράφονται στις πινακίδες οι οποίες είναι αναρτημένες εντός του πάρκου αλλά και στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το πάρκο:

MARE WEST, μην πας μακριά…

Manage Cookie Preferences