Το νέο πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Κυριακή 3 Νοεμβρίου!

Skate park, pump track, τοίχος αναρρίχησης, υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων & ποδηλατόδρομος σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε σε μία έκταση συνολικά 7 στρεμμάτων.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, στο νέο πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West το κοινό θα μπορεί να απολαύσει ένα εντυπωσιακό BMX show, επίδειξη Skateboard & οδήγησης στην πίστα Pump Track αλλά και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην πίστα Pump Track με την καθοδήγηση των ειδικών από την ΜΒΙΚΕ.

Οι νέες εγκαταστάσεις συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν τις υπηρεσίες του Mare West και θα είναι ανοιχτές στο κοινό, ως ένας μοναδικός χώρος δωρεάν ψυχαγωγίας, διασκέδασης και συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής κάθε ηλικίας.

Ο γενικός σχεδιασμός του πάρκου εμπνέεται από τους πέντε κύκλους του σήματος των Ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι περιλαμβάνουν:
Pump track 700 τ.μ., μια πίστα με στροφές, ευθείες, στροφές σε ανασηκωμένο έδαφος, τεχνητά κυματοειδή εμπόδια για μικρά άλματα, ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας
Skate park 500 τ.μ., για όσους αγαπούν το skateboard ή τα inline skates
Τοίχο αναρρίχησης 350 τμ. για παιδιά από 6 ετών
Υπαίθριο χώρο 300 τ.μ. για την φιλοξενία εκδηλώσεων, θερινού σινεμά, παραστάσεων, κτλ
Χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης 500 τ.μ. με πέργκολα, τραπέζια και πάγκους πικ-νικ.
– Οι 5 κύκλοι περικλείονται από ποδηλατόδρομο 250 μ. για άνετες βόλτες με ποδήλατο σε επίπεδο έδαφος.

Από τις 3 Νοεμβρίου 2019, το νέο πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West, παραδίδεται στο κοινό και σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε!

Μην πας μακριά… η διασκέδαση για όλη την οικογένεια είναι στο Mare West!

Manage Cookie Preferences