Νέο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής στο Mare West

Νέο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής στο Mare West Skate park, pump track, τοίχος αναρρίχησης, υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομος, σε μια έκταση συνολικά 7 στρεμμάτων

Το νέο Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West λειτουργεί ως ένας ανοιχτός χώρος δωρεάν ψυχαγωγίας και διασκέδασης αλλά και ως ένας πόλος συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.
Ο γενικός σχεδιασμός του πάρκου εμπνέεται από τους πέντε κύκλους του σήματος των Ολυμπιακών αγώνων. Βασικός άξονας του σχεδιασμού, αποτέλεσε η ανάγκη ενσωμάτωσης κάθε ηλικιακής ομάδας, ώστε να αποτελεί ένα χώρο προσβάσιμο και λειτουργικό για κάθε επισκέπτη. Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν μεταξύ άλλων να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε δύο από τα πέντε νέα Ολυμπιακά αθλήματα, το σκέιτμπορντ και την αναρρίχηση. Οι κύκλοι του νέου πάρκου περιλαμβάνουν:

– Skate park 500 τ.μ., για όσους αγαπούν το skateboard ή τα inline skates
– Pump track 700 τ.μ., μια πίστα με στροφές, ευθείες, στροφές σε ανασηκωμένο έδαφος, τεχνητά κυματοειδή εμπόδια για μικρά άλματα, ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας.
– Τοίχο αναρρίχησης 350 τμ. για παιδιά από 6 ετών
– Υπαίθριο χώρο 300 τ.μ. για την φιλοξενία εκδηλώσεων, θερινού σινεμά, παραστάσεων κ.τ.λ. και χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης 500 τ.μ. με πέργκολα, τραπέζια και πάγκους πικ-νικ.

Τέλος, οι πέντε κύκλοι περικλείονται από ποδηλατόδρομο 250 μ. για άνετες βόλτες με ποδήλατο σε επίπεδο έδαφος.
Το νέο πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ με δωρεάν είσοδο. Για την δική σας ασφάλεια, σας θυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους και του κατάλληλου προστατευτικού εξοπλισμού στις πίστες Skate Track & Pump Track, ενώ παρακαλείστε να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσης των εγκαταστάσεων που αναγράφονται στις πινακίδες οι οποίες είναι αναρτημένες εντός του πάρκου.

Manage Cookie Preferences