Η μέρα μικραίνει, οι εκπτώσεις… μεγαλώνουν

Η μέρα μικραίνει, οι εκπτώσεις… μεγαλώνουν στο Mare West!

1-15 Νοεμβρίου οι μεγαλύτερες ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι στο Mare West

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, 11.00 – 19.00

Ο Νοέμβριος καταφτάνει και μαζί του φέρνει εντυπωσιακές εκπτώσεις στο MARE WEST. Μπορεί η θερμοκρασία να πέφτει και μαζί της η μέρα να μικραίνει αλλά στο Mare West το κέφι ανεβαίνει γιατί οι εκπτώσεις… μεγαλώνουν!
Με προσφορές και τιμές έως και 70% χαμηλότερες των αρχικών, το εμπορικό πάρκο Κορίνθου γίνεται για ακόμα μία φορά μονόδρομος για τις πιο συμφέρουσες αγορές στα αγαπημένα σας brand μόδας, αθλητικών ειδών, αξεσουάρ & σπιτιού.
Νέες συλλογές από H&M, LC Waikiki, Celestino, Women’ Secret, American Stars, Funky Buddha, English Home και Rouge Parfumeries, εξοπλισμός & αθλητικά είδη από τους «ειδικούς» Nike & Decathlon αλλά και στιλάτα αξεσουάρ La Bijouagie, Gregio και Achilleas accessories περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
Παράλληλα, τα χαμόγελα των εκπτώσεων στο Mare West γίνονται ακόμα μεγαλύτερα για τους φίλους του Εμπορικού Πάρκου χάρη στην πρότυπη παιδική χαρά 2000τ.μ.!
Τέλος, επειδή ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός για συμφέρουσες αγορές, τα καταστήματα του Mare West θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις μην πας μακριά… θα τις βρεις στο Mare West!

MARE WEST, μην πας μακριά…

Manage Cookie Preferences