Το Mare West είναι και πάλι ανοιχτό!

Με τις πιο συμφέρουσες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας brand έως 28 Φεβρουαρίου.

 Με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.
 Με άνετες ανοιχτές εξωτερικές εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την τήρηση αποστάσεων.

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, καθημερινές και Σάββατο 09.00 – 20.00

Με ένα μεγάλο χαμόγελο και απόλυτη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, το Mare West σας υποδέχεται και πάλι στις εγκαταστάσεις του για τις αγορές σας. Μάλιστα, οι χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, είναι η τέλεια αφορμή για να ανανεώσετε τη διάθεση αλλά και την γκαρνταρόμπα σας με τα αγαπημένα σας brand σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον.
Με άνετες εξωτερικές εγκαταστάσεις και σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, το Mare West είναι η καλύτερη επιλογή για αγορές με απόλυτη ασφάλεια και τήρηση αποστάσεων.
Τα καταστήματα θα λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο από τις 09:00 έως και τις 21.00 το απόγευμα σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, ενώ τα MIKEL και Αλεξάνδρειο θα λειτουργούν με take away. Το Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά 08.00 – 20.00.
Σε αυτή τη φάση, η Παιδική Χαρά, ο παιδότοπος Volta Fun Town θα παραμείνουν κλειστά, ενώ και το Mini Bus θα πραγματοποιεί τα δρομολόγιά του κανονικά. Το Πάρκο Δραστηριοτήτων και το κατάστημα ΟΠΑΠ είναι πλέον ανοιχτό και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 09:00 – 22:30.
Το Mare West είναι και πάλι ανοιχτό!

Manage Cookie Preferences