Το Mare West είναι ανοιχτό, ξανά!

Το εμπορικό πάρκο MARE WEST, βρίσκεται και πάλι σε πλήρη λειτουργία και υποδέχεται το κοινό με ασφάλεια στα καταστήματα αλλά και στους άνετους ανοιχτούς εξωτερικούς του χώρους. Η παιδική χαρά 2 στρεμμάτων και το ανοιχτό Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής 7 στρεμμάτων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον τοίχο αναρρίχησης, τις πίστες skateboard και pump track είναι και αυτά και πάλι ανοιχτά για το κοινό, ενώ το παραθαλάσσιο μέτωπο είναι ο ιδανικός προορισμός για βόλτα, χαλάρωση και ασφαλή διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Η επανεκκίνηση της λειτουργίας του MARE WEST το βρίσκει σε πλήρη ετοιμότητα, με τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής & ασφάλειας. Έχουν τοποθετηθεί για το κοινό αντισηπτικά gel σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, πραγματοποιούνται τακτικοί, σχολαστικοί καθαρισμοί, γίνονται ευγενικές υπενθυμίσεις των συστάσεων προστασίας προς το κοινό με ηχητικά μηνύματα, ενώ το mini bus λειτουργεί τηρώντας όλους τους σχετικούς κανόνες ασφάλειας.

Παράλληλα όμως, σημαντικό πλεονέκτημα του MARE WEST είναι πως προσφέρει στους επισκέπτες του άπλετο ελεύθερο χώρο για να πραγματοποιήσουν τη βόλτα και τις αγορές τους, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα.

Η βόλτα, το παιχνίδι και η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους γίνεται με ασφάλεια, σε προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, στο MARE WEST.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια ξανά… στο MARE WEST φυσικά!

Manage Cookie Preferences