Φέτος το Πάσχα μην πας μακριά…

Η καλύτερη ανοιξιάτικη παρέα είναι στο MARE WEST!

Από τις 8 έως και τις 15 Απριλίου, απίθανες ανοιξιάτικες δραστηριότητες κάνουν μικρούς και μεγάλους να χαμογελούν στο MARE WEST!

Με ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι, το εμπορικό πάρκο MARE WEST υποδέχεται την άνοιξη με ένα πασχαλινό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διασκεδάσει τους μικρούς του επισκέπτες. Από το Σάββατο 8 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου, απίθανες δραστηριότητες αλλά και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, θα συνθέσουν μία εβδομάδα γεμάτη παιχνίδι, χρώμα και χαμόγελα μόνο στο MARE WEST!

O ανεπανάληπτος Mister Bunny, οι παιχνιδιάρες πασχαλίτσες και οι ταλαντούχοι ταχυδακτυλουργοί θα μας κάνουν παρέα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα με θεματικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες για να σκορπίσουν χαμόγελα, ενώ το παιχνίδι θα μπορεί πάντα να συνεχιστεί και στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων!

Στο πλαίσιο των δράσεων για το Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί και bazaar από το Χαμόγελο του παιδιού την Μ. Τρίτη 11/4, με εξαιρετικές επιλογές για πασχαλινά και ανοιξιάτικα δώρα με ιδιαίτερη αξία.

Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από το Σάββατο 8 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου, πρωί και απόγευμα, μεταξύ 11.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00, ενώ οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν και την Κυριακή 9 Απριλίου οπότε και τα εμπορικά καταστήματα του MARE WEST θα είναι ανοιχτά.

Manage Cookie Preferences