Η Παιδική Χαρά του Mare West ανοίγει ξανά!

Έκταση 2 στεμμάτων για άνετο παιχνίδι
Πλήρης τήρηση των μέτρων ασφαλείας & περιορισμένος αριθμός ατόμων
Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 18:00

Η παιδική χαρά του Mare West, ανοίγει ξανά τις πόρτες της στους νεαρούς επισκέπτες του Εμπορικού Πάρκου από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και γεμίζει τα Σαββατοκύριακα χαμόγελα και παιχνίδι. Σε μία έκταση 2 στρεμμάτων, οι μικροί φίλοι του Mare West μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Στην παιδική χαρά θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας & υγιεινής ενώ βάσει της σχετικής νομοθεσίας θα υπάρχει ελεγχόμενος αριθμός ατόμων, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και επιβεβαίωση στοιχείων κατά την είσοδο στην παιδική χαρά.

Η παιδική χαρά έρχεται να συμπληρώσει και πάλι την διασκέδαση και τη βόλτα όλης της οικογένειας, καθώς μαζί με το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής 7 στρεμμάτων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον τοίχο αναρρίχησης, τις πίστες skateboard και pump track αλλά και το παραθαλάσσιο μέτωπο κάνει το Mare West τον ιδανικό προορισμό για έξοδο και χαλάρωση με ασφάλεια.

Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας στους άπλετους ανοιχτούς χώρους του Mare West, κάντε τις αγορές σας από τα αγαπημένα σας brand και χαλαρώστε σε ένα προνομιακό περιβάλλον με θέα τον φθινοπωρινό Κορινθιακό κόλπο.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια ξανά… στο MARE WEST φυσικά!

Manage Cookie Preferences