Το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής του Mare West είναι ανοιχτό για το κοινό!

Skate park, pump track, τοίχος αναρρίχησης, υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομος, σε μια έκταση συνολικά 7 στρεμμάτων.

Ελεγχόμενος αριθμός ατόμων, με βάσει τις σχετικές διατάξεις.
Το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής του Mare West είναι ανοιχτό για το κοινό, προσφέροντας ένα δωρεάν ανοιχτό χώρο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και αναψυχής για όλη την οικογένεια. Με πλήρη τήρηση των σχετικών μέτρων ασφαλείας, ο αριθμός των επισκεπτών στο πάρκο είναι συγκεκριμένος, ενώ τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.
Στο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν και πάλι να απολαύσουν τις μοναδικές εγκαταστάσεις του pump track, του ποδηλατόδρομου, του skate park και του τοίχου αναρρίχησης, αλλά και να χαλαρώσουν στους εξαιρετικής αισθητικής, άνετους χώρους του.
Το ωράριο λειτουργίας είναι Κυριακή – Πέμπτη 10.00 – 19.00 & Παρασκευή – Σάββατο 10:00 – 20:00 ενώ η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού είναι απαραίτητη για τις πίστες pump track, skate park και τον τοίχο αναρρίχησης.

Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας σε ένα ανοιχτό και ασφαλές περιβάλλον, σε προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και κάντε τις αγορές σας τηρώντας τους κανόνες προστασίας.
MARE WEST, το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής είναι ανοιχτό!

Manage Cookie Preferences