Εκπτώσεις, άνεση και ασφάλεια… φυσικά, στο Mare West


13 Ιουλίου – 31 Αυγούστου

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 19 Ιουλίου, 11.00 – 19.00
* Τα αγαπημένα σας brands στις καλύτερες τιμές
* Μεγάλες εξωτερικές εγκαταστάσεις για βόλτες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια
* Πλήρης τήρηση των μέτρων ασφαλείας


Το καλοκαίρι είναι εδώ και ενώ η διάθεση ανεβαίνει, οι τιμές πέφτουν με τις εκπτώσεις των καταστημάτων του Mare West. Βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brand στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και απολαύστε τη βόλτα σας με ξεγνοιασιά και ασφάλεια, τηρώντας αβίαστα τις αποστάσεις ασφαλείας, στο αναβαθμισμένο και άνετο περιβάλλον του εμπορικού πάρκου.
Ο εξοπλισμός των διακοπών απογειώνεται με μία βόλτα στην Nike και το Decathlon ενώ το στυλ ανανεώνεται με νέες πινελιές στα αγαπημένα H&M, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, Women’ Secret, American Stars και τις νέες αφίξεις Mango και Tsakiris Mallas. Τα καλοκαιρινά look γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα με αξεσουάρ από τα Achilleas Accessories, Bijouagie, & Gregio ενώ το English home φροντίζει για την ανανέωση και του σπιτιού με τα πιο χαρούμενα χρώματα και το Rouge για τα πιο ωραία αρώματα και καλλυντικά.
Οι βόλτες για αγορές που συμφέρουν όλη την οικογένεια, συνδυάζονται όπως πάντα με διασκέδαση για να είναι χαρούμενοι μικροί και μεγάλοι. Η παιδική χαρά 2 στρεμμάτων είναι και πάλι ανοιχτή και περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του Mare West ενώ το Πάρκο Δραστηριοτήτων και αναψυχής προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο skate, το pump track, την αναρρίχηση, ή απλά να χαλαρώσουν στους άνετους χώρους του. Ταυτόχρονα, το παραθαλάσσιο μέτωπο του Mare West, είναι ιδανικό για χαλάρωση με την καλύτερη θέα!
Στο εμπορικό πάρκο Mare West τηρούνται όπως πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι κανόνες υγιεινής, πραγματοποιούνται σχολαστικοί καθαρισμοί ενώ έχουν τοποθετηθεί και ειδικά αντισηπτικά gel στο χώρο για το κοινό. Αν επιλέξετε το mini bus για την μετακίνησή σας, μπορείτε και εκεί να αισθάνεστε ασφαλείς καθώς ισχύουν ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας, λειτουργεί με την πληρότητα που ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία και πραγματοποιούνται συνεχείς καθαρισμοί στην έναρξη κάθε δρομολογίου.

Εκπτώσεις, άνεση και ασφάλεια… φυσικά, στο Mare West

Manage Cookie Preferences