Παιχνίδι και χαμόγελα κάθε Σάββατο!

event_SATURDAY

Καραγκιόζης, τρελομπαλονάδες, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί και ηθοποιοί περιμένουν παιδιά και γονείς να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί τους κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου στο  MARE WEST. Μην πας μακριά!

Το εμπορικό πάρκο MARE WEST φιλοξενεί κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις για τους μικρούς του φίλους! Καραγκιόζης, τρελομπαλονάδες, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρά και μεγάλα παιδιά να διασκεδάσουν μαζί τους, με παραστάσεις, ακροβατικά και μαγικά νούμερα αλλά και πολύχρωμα μπαλόνια.

Επαγγελματίες του face painting θα περιμένουν τους μπόμπιρες για παραμυθένιες ζωγραφοπινελιές ενώ στα εργαστήρια κατασκευών οι μικροί επίδοξοι καλλιτέχνες θα μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους με φθινοπωρινές δημιουργίες.

Στις παραστάσεις και τα θεατρικά παιχνίδια οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στο MARE WEST, θα διασκεδάσουν σε διαδραστικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς. Επιπλέον, στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων του MARE WEST, γονείς και πιτσιρίκια θα μπορέσουν να διασκεδάσουν, να τρέξουν και να απολαύσουν τη σαββατιάτικη βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα!

Το εμπορικό πάρκο MARE WEST σας καλεί τα δύο τελευταία Σάββατα του Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου να περάσετε την ημέρα σας δημιουργικά και ξένοιαστα με τα παιδιά!

MARE WEST, μην πας μακριά… η χαρά είναι δίπλα σου!

Manage Cookie Preferences