Νέο κατάστημα Occhio Papavassiliou στο Mare West

Νέο κατάστημα Occhio Papavassiliou στο Mare West
Μοναδικές επιλογές γυαλιών ηλίου από κορυφαία brands!
Το Mare West σας υποδέχεται ξανά για τη βόλτα και τις γιορτινές σας αγορές!
Τα Occhio Papavassiliou, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα οπτικών και γυαλιών ηλίου, εγκαινιάζουν την παρουσία τους στην Πελοπόννησο και σας υποδέχονται στο νέο τους κατάστημά στο εμπορικό πάρκο Mare West.
Στις συλλογές του Occhio Papavassiliou μπορείτε να βρείτε γυαλιά ηλίου για κάθε στυλ από τη πλούσια συλλογή επώνυμων brands όπως Moncler, Emilio Pucci, Retro Super Future, Guess, Gant και πολλά ακόμη. Ταυτόχρονα, μπορείτε να γνωρίσετε και αποκλειστικά την collection της Hawkers, του νούμερο ένα brand γυαλιών ηλίου στην Ελλάδα.
Η εταιρεία Occhio Papavassiliou ιδρύθηκε το 1954 και σήμερα αριθμεί 14 καταστήματα ενώ διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την άριστη εξυπηρέτηση από το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της και τις μοναδικές τιμές των προϊόντων της.
Βρείτε και εσείς τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στη δική σας προσωπικότητα, εξοπλιστείτε για ένα φωτεινό καλοκαίρι από τα Occhio Papavassiliou στο Mare West, και απολαύστε και πάλι τη βόλτα σας σε ένα ασφαλές, ανοιχτό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.
Βόλτες, μόδα, αγορές, φυσικά στο MARE WEST!

Manage Cookie Preferences