Νέο κατάστημα Gregio στο Mare West

Νέο κατάστημα Gregio στο Mare West Το ελληνικό brand επίκαιρων και προσιτών κοσμημάτων έρχεται στην Κόρινθο

Το ελληνικό brand κοσμημάτων Gregio εγκαινιάζει την παρουσία του στην Κόρινθο με ένα νέο κατάστημα στο εμπορικό πάρκο Mare West, στις αρχές Ιουνίου.
Μαγευτικές συλλογές πρωτότυπων κοσμημάτων θα κοσμούν τις βιτρίνες του νέου καταστήματος Gregio, προσφέροντας στους φίλους του εμπορικού πάρκου αμέτρητες επιλογές από κομψά αριστουργήματα.
Με παρουσία 50 ετών, το brand Gregio έχει καταφέρει να διακριθεί σε όλο τον κόσμο και να αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες που αγαπούν το όμορφο κόσμημα. Σχέδια επίκαιρα, μοναδικά, glamorous αλλά και λιτά και ταυτόχρονα προσιτά κλέβουν τις εντυπώσεις και τονίζουν την κάθε εμφάνιση με την απαράμιλλη, εντυπωσιακή ομορφιά τους.
Oι συλλογές Color Me με ορυκτές και ημιπολύτιμες πέτρες, Funky Metal με έντονα στοιχεία μετάλλου, Wanna Glow για λαμπερές εμφανίσεις, Wish Luck με ματάκια, γουράκια και παιδικά κοσμήματα, Simply Me με κοσμήματα για κάθε ημέρα και best sellers επιλογές για δώρα, My Man για τον άντρα και φυσικά Time for Gregio τα ρολόγια του brand σε πολλά σχέδια από ατσάλι, αδιάβροχα και με διετή εγγύηση, συνθέτουν μία πλήρη και μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε ανάγκη και περίσταση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε κόσμημα της Gregio καλύπτεται με εγγύηση από την εταιρεία.
Και για το κόσμημα, MARE WEST… μην πας μακριά!
Τηλ.: 27410 81914

Manage Cookie Preferences