Η άνοιξη φέρνει εκπτώσεις στο Mare West!

Η άνοιξη φέρνει εκπτώσεις στο Mare West!
3 – 15 Μαΐου

Ανοιχτά και την Κυριακή 8 Μαΐου, 11.00 – 19.00

Βόλτες, αγορές, παιχνίδι και χαλάρωση, όλα στο Mare West!
Δευτέρα 2 Μαΐου, τα καταστήματα θα είναι κλειστά λόγω μετάθεσης της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Ο καιρός ανοίγει και μαζί του και η διάθεση με φανταστικές ενδιάμεσες εκπτώσεις στο Mare West. Πάνω στην ώρα για ανοιξιάτικη ανανέωση, απολαύστε τη βόλτα σας και προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε για μικρούς και μεγάλους από τα αγαπημένα σας brand. Από τις 3 έως και τις 15 Μαΐου, με ασφάλεια, στους άνετους, ανοιχτούς χώρους του Mare West.
H γκαρνταρόμπα σας ανανεώνεται με όλα τα ανοιξιάτικα trend στις καλύτερες τιμές στα Η&M, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, Women’ Secret, American Stars, Mango, Sagiakos Stores και Tsakiris Mallas. Μαζί και το σπίτι, γεμίζει με πινελιές χρώματος στο English home και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, όλες οι ανάγκες των ανοιξιάτικων outdoor sports καλύπτονται στο Decathlon, ενώ τα Occhio, Chrysostomos Jewels for Men, Achilleas Accessories, Bijouagie, & Gregio φροντίζουν να συμπληρώνουν κάθε σας εμφάνιση! Τέλος, αν ψάχνετε για το άρωμα της σεζόν, θα το βρείτε στο Rouge.
Συνδυάστε τη βόλτα σας με χαλάρωση στα καταστήματα εστίασης του παραλιακού μετώπου του Mare West , με μοναδική θέα και διασκεδαστικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους του εμπορικού στην παιδική χαρά και το Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής.

Manage Cookie Preferences