Δροσερή διάθεση και καυτές τιμές, φυσικά στο Mare West!

11 Ιουλίου – 31 Αυγούστου

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 17 Ιουλίου, 11.00 – 19.00
* Αγαπημένα brands για όλη την οικογένεια στις καλύτερες τιμές
* Ανέμελο παιχνίδι, ξεκούραστες βόλτες και καλοκαιρινή διασκέδαση για όλους, πάντα με ασφάλεια

Αυτό το καλοκαίρι η ανεμελιά, το παιχνίδι, η ανεβασμένη διάθεση και οι καλύτερες τιμές σε αγαπημένα brands έχουν ραντεβού στο Mare West. Απολαύστε τη βόλτα σας και βρείτε μεγάλες προσφορές για καλοκαιρινή ανανέωση για όλη την οικογένεια στα πιο δημοφιλή καταστήματα ένδυσης, αθλητικών, καλλυντικών, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού.
Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις συμπληρώνονται με όλα τα απαραίτητα για θάλασσα αλλά και βουνό στη Decathlon, ενώ οι εμφανίσεις της σεζόν ανανεώνονται στα αγαπημένα H&M, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, Women’ Secret, American Stars, Mango, Sagiakos Emporio και Tsakiris Mallas. Τις τελευταίες πινελιές στα καλοκαιρινά look βάζουν τα Occhio, Chrysostomos Jewels for Men, Achilleas Accessories, Bijouagie, & Gregio ενώ στο Rouge διαλέγουμε το άρωμα των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων. Επιπλέον, στο English Home ανανεώνουμε με χρώμα το σπίτι ή το εξοχικό στις καλύτερες τιμές.
Η βόλτα στο Mare West όμως είναι πολύ περισσότερο από αγορές. Είναι χαλάρωση στο παραλιακό μέτωπο, παιχνίδι, αναρρίχηση, πατίνι και ποδήλατο στο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής και στην παιδική χαρά, αλλά και λιχουδιές στα καταστήματα εστίασης με την καλύτερη θέα και πάντα με ασφάλεια. Χαλάρωση, ξεγνοιασιά και οι καλύτερες τιμές… φυσικά, στο Mare West!
Manage Cookie Preferences