Ενδιάμεσες εκπτώσεις στο Mare West

Από την 1 η μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου ο προορισμός για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι το Mare West Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πλησιάζουν. Έτσι, από την 1η μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, οι φίλοι του MARE WEST θα βρουν στο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου τις πιο «καυτές» τιμές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Είδη σπιτιού από το English Home, αθλητικά ρούχα και παπούτσια από την Nike, ρούχα και αξεσουάρ από τα αγαπημένα Η&Μ,American Stars, Celestino και Funky Buddha, γυναικεία εσώρουχα από το Women’Secret, αξεσουάρ από το Achilleas, καλλυντικά από το Rouge, άπειρα είδη θα είναι σε έκπτωση, ώστε όλοι να καλύψουν τις ανάγκες του χειμώνα, χωρίς να επιβαρυνθούν!

Η βόλτα φέτος στο Mare West θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική και για τα παιδιά που θα επισκεφθούν το εμπορικό πάρκο, καθώς το Πάρκο Παιδικής Ψυχαγωγίας “Volta Fun Town”, που πρόσφατα εντάχθηκε στους χώρους του Mare West, έχει αναδειχθεί στον απόλυτο προορισμό παιχνιδιού και διασκέδασης!

Και για όσους δεν προλαβαίνουν τις καθημερινές, την Κυριακή 4/11 θα βρουν ανοιχτά όλα τα εμπορικά καταστήματα του MARE WEST από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 για να χαρούν τη βόλτα, το παιχνίδι αλλά και τα ψώνια τους, άνετα και απολαυστικά, δίπλα στη θάλασσα, και να ευχαριστηθούν τον καφέ και το φαγητό τους σε καφέ και εστιατόρια χωρίς καπνό.

Και στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, MARE WEST, μην πας μακριά…

Manage Cookie Preferences