Ενδιάμεσες εκπτώσεις Mare West: Λόγος να χαμογελάς!

Κορυφαία brands στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Πλήρης τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
Άνετοι εξωτερικοί χώροι για βόλτα, παιχνίδι και χαλάρωση για όλους.
Διάρκεια εκπτώσεων από την 1η έως και τις 15 Νοεμβρίου. Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα δεν θα είναι ανοιχτά κατόπιν σχετικής οδηγίας. Ανοιχτά θα είναι Τα καφέ, το Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής και η Παιδική Χαρά.

Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις από την 1 η έως και τις 15 Νοεμβρίου, είναι η αφορμή για χαμόγελα στο Mare West με αγαπημένα brand σε μεγάλες εκπτώσεις. Βόλτα και χαλάρωση για όλη την οικογένεια σε ασφαλές περιβάλλον αλλά και ατελείωτο παιχνίδι σε άνετους εξωτερικούς χώρους, συνθέτουν την ιδανική έξοδο για μικρούς και μεγάλους.
Τα απόλυτα fashion brands H&M, Mango, Tsakiris Mallas, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, American Stars & Women’ Secret ανανεώνουν το στυλ όλης της οικογένειας και καλύπτουν τυχόν κενά στην γκαρνταρόμπα μας. Η ΝΙΚΕ και η Decathlon μας εξοπλίζουν όχι μόνο για τα σπορ και τα χόμπι μας, αλλά και για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις μας. Τα Achilleas Accessories, La Bijouagie, Gregio, Rouge και Chrysostomos Jewels for men μας λύνουν τα χέρια για όλα τα δώρα προς τους εορτάζοντες, ενώ τα English Home φροντίζουν για τις πιο cozy στιγμές στο σπίτι.
Οι αγορές όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για χαμόγελα στο Mare West. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν την έξοδό τους με απόλυτη ασφάλεια, καθώς τηρούνται απόλυτα τα μέτρα προστασίας, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Παράλληλα, η παιδική χαρά 2 στρεμμάτων του Mare West αλλά και το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής 7 στρεμμάτων με τοίχο αναρρίχησης, πίστες skateboard και pump track αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για ατελείωτο παιχνίδι και εξερεύνηση.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις με χαμόγελα ξανά… στο MARE WEST φυσικά!

Manage Cookie Preferences