Η “Καλή Χρονιά” γίνεται καλύτερη με εκπτώσεις στο MARE WEST

Η “Καλή Χρονιά” γίνεται καλύτερη με εκπτώσεις στο MARE WEST

Εξοπλιστείτε για το 2020 με μεγάλες προσφορές!

13 Ιανουαρίου – 29 Φεβρουαρίου

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, 11.00 – 19.00


Το 2020 το στυλ, οι εντυπωσιακότερες εκπτώσεις και τα καλύτερα brands της αγοράς ανανεώνουν το ραντεβού τους στο Mare West! Με τόσο μεγάλες προσφορές εσείς μπορείτε να λείπετε?
Τα αγαπημένα σας H&M, LC Waikiki, Celestino, Womens’ Secret, American Starts, Achilleas & Funky Buddha σας περιμένουν με τις καλύτερες τιμές στις χειμερινές τους συλλογές. Οι κορυφαίοι του αθλητισμού Nike & Decathlon σας υποδέχονται για να καλύψουν κάθε σας «αθλητική» ανάγκη, τα trendy αξεσουάρ La Bijouagie και Gregio, υπόσχονται να ανανεώσουν τα look σας με δημιουργικές πινελιές και το Rouge σας εξοπλίζει με ότι χρειάζεστε για να βγάλετε τον πιο όμορφο εαυτό σας το 2020. Ταυτόχρονα, μοναδικές προσφορές στα πιο καλαίσθητα είδη σπιτιού σας υποδέχονται στο English Home για να ανανεώσετε τον αγαπημένο σας χώρο.
Όπως πάντα, η βόλτα στο MARE WEST είναι κάτι πολύ περισσότερο από αγορές! Είναι ατελείωτο παιχνίδι στην πρότυπη παιδική χαρά, είναι δραστηριότητες για όλους στο ολοκαίνουργιο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής 7000 τ.μ., είναι στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στους χώρους εστίασης του εμπορικού και φυσικά πολύ διασκέδαση στο πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας Volta Fun Town.
Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε παρέα τη νέα χρονιά με χαμόγελα και θετική διάθεση και να κάνουμε την καλή χρονιά ακόμα καλύτερη, στο Mare West!
Για τις καλύτερες εκπτώσεις στα αγαπημένα σου brands μην πας μακριά… σε περιμένουμε στο Mare West!

MARE WEST, μην πας μακριά…

Manage Cookie Preferences