Νοέμβριος μήνας εκπτώσεων, μήνας χαράς στο Mare West!

Ενδιάμεσες εκπτώσεις 1-15 Νοεμβρίου

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, 11.00 – 19.00

Ρούχα και αξεσουάρ σε ασυναγώνιστες τιμές

Βόλτα, φαγητό και καφές στον ειδυλλιακό παραλιακό περίπατο του Κορινθιακού

Skate, ποδήλατο, αναρρίχηση και στάση για ξεκούραση στο ωραιότερο αθλητικό πάρκο της Κορίνθου

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινούν και φέτος από το Mare West, το ομορφότερο και ασφαλέστερο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου. Από την 1 η μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου οι επισκέπτες του Mare West θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε τιμές ασυναγώνιστες! Επιπλέον, η βόλτα στην παραλία, το υπερσύγχρονο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής, τα καφέ και τα εστιατόρια του εμπορικού πάρκου, θα δώσουν περισσότερα κίνητρα να επισκεφθεί κανείς το εμπορικό πάρκο της Κορίνθου!

Σύγχρονα, αγαπημένα και προσιτά brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε τιμές απίστευτες: H&M, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, Women’ Secret, American Stars, Mango και Tsakiris Mallas ρίχνουν τις τιμές, ενώ για τον αθλητικό εξοπλισμό Nike και Decathlon γίνονται ο απόλυτος προορισμός. Occhio, Chrysostomos Jewels for Men, Achilleas Accessories, La Bijouagie, & Gregio συμπληρώνουν το ανδρικό και γυναικείο στυλ ενώ στο Rouge τα αρώματα του χειμώνα έχουν την τιμητική τους. Την βόλτα των αγορών συμπληρώνει το English Ηome, με υπέροχης αισθητικής είδη για τον εξοπλισμό του σπιτιού.

Η επίσκεψη όμως στο Mare West δεν σταματάει εκεί. Το υπερσύγχρονο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής προσφέρει μία τέλεια ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να διασκεδάσουν σε έναν απόλυτα ασφαλή χώρο. Ο περίπατος στο παραλιακό μέτωπο αποτελεί ιδανικό τρόπο χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, ενώ στα φιλόξενα καφέ και τα εστιατόρια του Mare West ο επισκέπτης απολαμβάνει το φαγητό και το ποτό του, με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Με όλα τα καταστήματα, τις ανέσεις και τις διαφορετικές επιλογές διασκέδασης, το Mare West αναδεικνύεται στον πληρέστερο προορισμό αγορών και αναψυχής, για όλη την οικογένεια. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, από την 1 η μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, θα μας δώσουν ένα ακόμα κίνητρο να επισκεφθούμε το ομορφότερο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου!

Νοέμβριος μήνας εκπτώσεων, μήνας χαράς στο Mare West!

Manage Cookie Preferences