Πάσχα για παιδιά στο MARE WEST

ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ MARE WEST

Μην πας μακριά… ένα χαρούμενο Πάσχα έρχεται στο MARE WEST

*Κυριακή 1 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά*

Αυτό το Πάσχα, η χαρά της άνοιξης καταφτάνει στο MARE WEST παρέα με το άτακτο παπί και την κυρία Bunny!

Το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου γεμίζει χαμόγελα, παιχνίδι, και ατελείωτες ώρες διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Από το Σάββατο 31 Μαρτίου και κάθε μέρα μέχρι και τις 7 Απριλίου, τα παιδιά διασκεδάζουν στο MARE WEST με πολλαπλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, bubble show, σεμινάρια μαγείας, ξυλοπόδαρους, θεατρικό παιχνίδι, διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, face painting, δημιουργικές πασχαλινές κατασκευές, επιτραπέζια, παζλ, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, χορό και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι. Παρέα με τα παιδιά θα είναι κάθε μέρα και το φανταστικά άτακτο παπί αλλά και η κυρία Bunny που μαζί με τους μικρούς μας φίλους, θα βγάζουν φωτογραφίες, θα χορεύουν και θα φροντίζουν ώστε τα χαμόγελα να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Οι ώρες λειτουργίας των παιδικών δραστηριοτήτων θα είναι κάθε μέρα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους, νονούς και γονείς, τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη βόλτα τους για όλα τα απαραίτητα των ημερών με πολύ παιχνίδι για τα ενθουσιασμένα πιτσιρίκια.

Ειδικά για τις 30/3, 31/3 και 1/4, στο Mare West θα φιλοξενηθεί και Πασχαλινό Bazaar από τον Πανελλαδικό Σύλλογο για παιδιά με Αιματολογικές παθήσεις και σύνδρομο down «Παιδί & Δημιουργία» δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να στηρίξουν το σημαντικό έργο του συλλόγου. Παράλληλα, με τον ήλιο να μας κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις, το παιχνίδι θα μπορεί να συνεχιστεί και στην πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων του MARE WEST και η χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα στα άκαπνα καφέ του εμπορικού πάρκου να γίνει ακόμα πιο απολαυστική.

MARE WEST

Mην πας μακριά! Το πιο χαρούμενο Πάσχα έρχεται στο Mare West!

Manage Cookie Preferences