Βουτιά στις εκπτώσεις στο Mare West

Αυτό το καλοκαίρι, από 8 Ιουλίου, οι τιμές κάνουν… «μακροβούτι» και εσείς απολαμβάνετε τις καλύτερες προσφορές στο Mare West.
8 Ιουλίου – 31 Αυγούστου βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brand στις πλέον προνομιακές τιμές της αγοράς!

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 14 Ιουλίου, 11.00 – 19.00

Αυτό το καλοκαίρι, το μεγαλύτερο «μακροβούτι» το κάνουν οι τιμές στο Mare West. Με εκπτώσεις έως και 70% στα αγαπημένα σας brand μόδας, αξεσουάρ, καλλυντικών, υποδημάτων, αθλητικών ειδών και σπιτιού, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δώσετε νέο αέρα στην γκαρνταρόμπα σας και να συμπληρώσετε το look σας με ότι σας λείπει.
Εξοπλισμός για καλοκαιρινά σπορ από Nike & Decathlon, μόδα από Η&Μ, το νέο μας LC Waikiki, Celestino, Womens’ Secret, American Starts και Funky Buddha, αλλά και αξεσουάρ από La Bijouagie, Gregio, Achilleas & OJO sunglasses σας περιμένουν με τις συλλογές της σεζόν να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο summer item.
Το καλοκαίρι στο Mare West εκτός από τις καλύτερες εκπτώσεις θα έχει και φανταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε, ενώ την Κυριακή 14 Ιουλίου τα καταστήματά μας θα παραμείνουν ανοιχτά για ακόμα περισσότερο shopping για όλη την οικογένεια.
Για τις καλύτερες τιμές μην πας μακριά… το μεγαλύτερο μακροβούτι είναι στο Mare West!

Manage Cookie Preferences