Επίσημη έναρξη της Decathlon στο εμπορικό πάρκο MARE WEST στις 23 Νοεμβρίου

Η διεθνής αλυσίδα αθλητικών ειδών εγκαινιάζει την παρουσία της στην Ελλάδα με ένα κατάστημα 1500 τ.μ. στο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου

Η Decathlon, η διεθνής αλυσίδα αθλητικών ειδών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, εγκαινιάζει την παρουσία της στην Ελλάδα, με ένα κατάστημα 1500τ.μ. στο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου MARE WEST, στις 23 Νοεμβρίου.

Αυτό που κάνει την Decathlon ξεχωριστή είναι ότι προσφέρει στους φίλους των σπορ κάτι μοναδικό, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά της προϊόντα, τα οποία -για αυτό το λόγο- μπορεί να προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, χωρίς να θυσιάζει τίποτα από την ποιότητά τους.

Στο κατάστημα 1500 τ.μ. της Decathlon στο MARE WEST, οι επισκέπτες θα βρουν αθλητικά είδη και εξοπλισμό για σαράντα(!) σπορ και χόμπι!

Με περισσότερα από 310 σημεία πώλησης στη Γαλλία και περισσότερα από 1400 διεθνώς, η Decathlon εργάζεται από το 1976 με μία συνεχή φιλοδοξία: την επίτευξη καινοτομίας σε όλους τους τομείς, παραμένοντας έτσι ο κύριος συνεργάτης όλων των αθλητών.

Στόχος της Decathlon είναι να ανοίξει τον δρόμο των σπορ σε όλους, προσφέροντας αποκλειστικά προϊόντα, δικής της υπογραφής, σε εξαιρετικές τιμές. Το MARE WEST καλωσορίζει το νέο κατάστημα, που αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους λάτρεις των αθλητικών δραστηριοτήτων!

MARE WEST, μην πας μακριά… και η Decathlon είναι εδώ!

Manage Cookie Preferences