Νέο κατάστημα Chrysostomos Jewels for men στο Mare West

Νέο κατάστημα Chrysostomos Jewels for men στο Mare West
Το ανδρικό κόσμημα βρήκε τη θέση του στο Mare West
Opening καταστήματος, 17 Σεπτεμβρίου.


Το αγαπημένο brand χειροποίητου ανδρικού κοσμήματος και αξεσουάρ, Chrysostomos jewels for men, επεκτείνει την παρουσία του με νέο κατάστημα στο εμπορικό πάρκo Mare West από τις 17 Σεπτεμβρίου.
Η εταιρεία Chrystostomos Jewels for men ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Ανδρεάδη το 2018 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην κατασκευή και εμπορία χειροποίητων ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ. Η Chysostomos Jewels for men έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην αγορά, δημιουργώντας συλλογές που συνεχώς μεταβάλλονται ώστε να ακολουθούν τις επιταγές της ανδρικής μόδας.
Οι συλλογές της Chrysostomos Jewels αποτελούνται μεταξύ άλλων από χειροποίητα δερμάτινα βραχιόλια με άρρηκτα φυσικά υλικά όπως ξύλο, ορυκτές πέτρες και κορδόνια, αλλά και ανδρικά ροζάρια και κολιέ, που συμπληρώνουν κάθε look. Στο κατάστημα Chrysostomos Jewels στο Mare West θα βρείτε και επώνυμα ανδρικά ρολόγια, δερμάτινα αξεσουάρ, καπέλα αλλά και χρήσιμα καθημερινά gadgets.
Ένας νέος προορισμός για τις αγορές και τα δώρα σας έφτασε στο Mare West. Ανακαλύψτε τον και απολαύστε τη βόλτα σας σε ένα ανοιχτό, ασφαλές περιβάλλον, σε μία προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

Για ανανέωση στυλ & διάθεσης, MARE WEST!

Manage Cookie Preferences