Χριστούγεννα στο MARE WEST παρέα με τον Scooby Doo!

event_HM_NEW

Χριστούγεννα στο MARE WEST παρέα με τον Scooby Doo!.

Το εμπορικό πάρκο MARE WEST υποδέχεται την ομορφότερη εποχή του χρόνου φιλοξενώντας πολλές εκδηλώσεις παιχνιδιού και χαράς για τους μικρούς του φίλους, από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συντροφιά με τον Scooby Doo!

Όλο το Δεκέμβριο, ζωγραφικές, μαγικά, χριστουγεννιάτικες μουσικές, μαγειρέματα, παιδικές φωνές. γέλιο και χαρά θα κατακλύσουν το εμπορικό πάρκο, για να απολαύσουμε μαζί τις γιορτές και να υποδεχθούμε με κέφι τον καινούργιο χρόνο.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξει ο Scooby Doo και η παρέα του, που ταξιδεύει στην Κόρινθο ειδικά για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, για να κυνηγήσει καλικαντζάρους παρέα με τους μικρούς του φίλους, να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί! Ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική θα δίνει το ρυθμό, ταχυδακτυλουργοί θα μαγέψουν τους μπόμπιρες με τα απίστευτα κόλπα τους ενώ ο ξυλοπόδαρος των Χριστουγέννων θα εντυπωσιάσει με τα ζογκλερικά του νούμερα.

Επίσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν στολίδια και μπισκότα, θα κάνουν ζωγραφιές για τον Άγιο Βασίλη, θα φτιάξουν κάρτες και μπαλονοκατασκευές, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές αθλητικές δραστηριότητες!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το εμπορικό πάρκο MARE WEST θα φιλοξενήσει και φέτος το Χαμόγελο του Παιδιού με χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, για να γεμίσουν χαμόγελα τα πρόσωπα όλων των παιδιών!

MARE WEST, μην πας μακριά… και φέτος τα Χριστούγεννα είναι εδώ!

Print
Manage Cookie Preferences