Νέα χρονιά, ευκαιρία για ανανέωση φυσικά, στο Mare West!

Χειμερινές Εκπτώσεις 9 Ιανουαρίου – 28 Φεβρουαρίου

Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 11.00 – 19.00

* Οι καλύτερες τιμές σε brands για κάθε ηλικία και γούστο * Ξεκούραστη βόλτα, πολύ παιχνίδι και χαλάρωση για όλη την οικογένεια.
Μία νέα χρονιά ξεκινά με νέα διάθεση και ευκαιρίες για ανανέωση για όλη την οικογένεια στο Mare West. Από τις 9 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, με τις καλύτερες τιμές σε αγαπημένα brand, άνετες εγκαταστάσεις για απολαυστικό παιχνίδι αλλά και χαλάρωση για μικρούς και μεγάλους, το Mare West γίνεται ο απόλυτος προορισμός των εκπτώσεων.

Οι fitness στόχοι της νέας χρονιάς ξεκινούν από τη Decathlon με μεγάλη επιλογή αθλητικών ειδών για κάθε περίσταση και εξόρμηση. Στα αγαπημένα σας καταστήματα H&M, Pepco, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, Women’ Secret, American Stars, Mango, Sagiakos Emporio και Tsakiris Mallas ανανεώνετε στυλ και διάθεση. Ταυτόχρονα στα Occhio, Chrysostomos Jewels for Men, Achilleas Accessories, Bijouagie, Gregio και στο Rouge βρίσκετε τα αξεσουάρ και το άρωμα που θα σας συνοδεύει το 2023.

Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας στο Mare West με άνεση, ασφάλεια και την καλύτερη θέα στον Κορινθιακό και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με κέφι και θετική διάθεση!

Νέα χρονιά, ευκαιρία για ανανέωση φυσικά, στο Mare West!

Manage Cookie Preferences